Xesc Sans practica l'agricultura ecològica des de l'any 1999. A la seva finca no hi ha tancats i els animals aprofiten la pastura que creix i els aglans de la garriga.

Marilen Blázquez és una de les persones que creu en la qualitat del producte i del servei de ME ecològic. Per això l'ofereix al seu comerç d'Eco-Viure, a Llucmajor.

18 minuts que resumeixen un projecte de promoció amb moltes persones darrera. Però també un tipus de finca, una gestió agrària determinada i un paisatge associat.

Toni Sureda assegura que "si tenim turisme és perquè hi ha agricultura i perquè els pagesos se'n cuiden d'arreglar foravila i de tenir una carn diferent".

Xavier Mesquida, microbiòleg de l'Hospital de Manacor, ens parla dels tractaments amb antibiòtics en animals i com afecta aquesta pràctica en la salut humana.

La doctora Olga Cuevas, especialista en alimentació i salut,  ens parla en exclusiva sobre la importància de consumir carn ecològica i de qualitat.

A Llucmajor podeu trobar carn ecològica de me a la carnisseria Can Luís. Un negoci familiar compromès amb els productes de qualitat.

Volem conèixer els consumidors de ME ecològic de Mallorca i saber quins són els motius que els fan repetir. Anna Carrño, d'Artà, n'és un bon exemple.