Xesc Sans practica l'agricultura ecològica des de l'any 1999. A la seva finca no hi ha tancats i els animals aprofiten la pastura que creix i els aglans de la garriga.

Marilen Blázquez és una de les persones que creu en la qualitat del producte i del servei de ME ecològic. Per això l'ofereix al seu comerç d'Eco-Viure, a Llucmajor.

18 minuts que resumeixen un projecte de promoció amb moltes persones darrera. Però també un tipus de finca, una gestió agrària determinada i un paisatge associat.

Toni Sureda assegura que "si tenim turisme és perquè hi ha agricultura i perquè els pagesos se'n cuiden d'arreglar foravila i de tenir una carn diferent".

Les germanes Noguera tenen una finca familiar de 150 quarterades amb 57 ovelles que pasturen fent rotació en les diferents parcel·les.

Xavier Mesquida, microbiòleg de l'Hospital de Manacor, ens parla dels tractaments amb antibiòtics en animals i com afecta aquesta pràctica en la salut humana.

La doctora Olga Cuevas, especialista en alimentació i salut,  ens parla en exclusiva sobre la importància de consumir carn ecològica i de qualitat.

A Llucmajor podeu trobar carn ecològica de me a la carnisseria Can Luís. Un negoci familiar compromès amb els productes de qualitat.

Volem conèixer els consumidors de ME ecològic de Mallorca i saber quins són els motius que els fan repetir. Anna Carrño, d'Artà, n'és un bon exemple.

Berna Ramis realitza un maneig ecològic, però sobretot lògic a la seva finca familiar Santiani Vell, a Campanet. Els seus estudis l'han permès assessorar altres finques.