Marilen Blázquez és una de les persones que creu en la qualitat del producte i del servei de ME ecològic. Per això l'ofereix al seu comerç d'Eco-Viure, a Llucmajor.

18 minuts que resumeixen un projecte de promoció amb moltes persones darrera. Però també un tipus de finca, una gestió agrària determinada i un paisatge associat.

Toni Sureda assegura que "si tenim turisme és perquè hi ha agricultura i perquè els pagesos se'n cuiden d'arreglar foravila i de tenir una carn diferent".

Volem conèixer els consumidors de ME ecològic de Mallorca i saber quins són els motius que els fan repetir. Anna Carrño, d'Artà, n'és un bon exemple.

Xavier Mesquida, microbiòleg de l'Hospital de Manacor, ens parla dels tractaments amb antibiòtics en animals i com afecta aquesta pràctica en la salut humana.

La doctora Olga Cuevas, especialista en alimentació i salut,  ens parla en exclusiva sobre la importància de consumir carn ecològica i de qualitat.

A Llucmajor podeu trobar carn ecològica de me a la carnisseria Can Luís. Un negoci familiar compromès amb els productes de qualitat.