Son Lladó, Campos

Finca de Son Lladó, a Campos. 23 hectàrees, 47 ovelles, 2 mascles i 20 mens. 

 

Fa 15 anys la família d'en Pep Ollers va heretar una finca amb una casa de finals del segle XVII, a Campos. A partir d'aquí, van veure la possibilitat de reconvertir-la en agroturisme, però volien seguir amb la seva faceta de ramaders i agricultors. Actualment disposen de 4 apartaments per llogar i han aconseguit fidelitzar els seus clients que han trobat a Son Lladó un espai familiar, autèntic i amb una àmplia oferta d'activitats. 

 

PEP: En el nostre cas, els ingressos que hem anat generant dels lloguers ens han permès invertir en la part agrícola i ramadera de la finca. Hem pogut crear un ecomuseu i estem en procés de creació d'un bosc comestible. 

 

Tot d'una es va sentir identificat amb el projecte del ME ecològic i no va dubtar en formar-hi part, tot i comptar amb un ramat petit.

 

PEP: Crec que el futur del petit ramader, que probablement és el 80 o 90% de la ramaderia que es fa a Mallorca, passa per la comercialització i la venda directa en conjunt amb els altres ramaders. I des del grup de ME ecològic s'està fent molta feina per arribar al petit consumidor.

 

El perfil de client que més visita Son Lladó és la família centroeuropea i, com ens explica en Pep, són persones que demanen productes ecològics i que són sensibles a la producció local i als petits productors. No només els hi ofereixen allotjament, sinó també degustacions de me i visites guiades pel seu propi ecomuseu.

 

PEP: Els hi mostram com estem depurant les aigües, amb la depuradora biològica que tenim; com generem energia solar a partir de les plaques solars per encalentir aigua; també disposam d'una granja amb races autòctones. Tot plegat també suposa un atractiu pels residents que podem venir en temporada baixa.

 

Son Lladó no és només una altra de les cames que sosté el projecte del ME ecològic, sinó que és un destí vacacional cent per cent recomanable. Per a més informació podeu visitar el seu web www.agroturismesonllado.com 

 

 

 

 

 

 

Escribir comentario

Comentarios: 0